بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: علی شریف


موارد یافت شده: 46

1 - بررسی اثر متیل گالات بر سینتیک اکسایش روغن ماهی کیلکای تخلیص شده با استفاده از تحلیل حساسیت مدل شبکه عصبی مصنوعی (چکیده)
2 - بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریلآمید نان سنگک (چکیده)
3 - Oxidative stability of purified common Kilka (Clupeonella cultiventris caspia) oil as a function of the bene kernel and hull oil (چکیده)
4 - INTRODUCING Pistacia khinjuk(KOLKHOUNG) FRUIT HULL (چکیده)
5 - Antimicrobial susceptibility of Streptococcus pneumoniae isolates from nasopharynx of healthy children (چکیده)
6 - Characteristics of erythromycin resistant Streptococcus pneumoniae isolated from nasopharynx of healthy children under six years old in Mashhad, Iran (چکیده)
7 - Ultrasonic-assisted extraction of antioxidative compounds from Bene (Pistacia atlantica subsp. mutica) hull using various solvents of different physicochemical properties (چکیده)
8 - بررسی تاثیر متیل گالات بر سینتیک اکسایش تریاسیلگلیسرول روغن ماهی کیلکا با استفاده از تحلیل حساسیت مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی (چکیده)
9 - مقایسه اثر آنتی اکسیدانی روغن پوست پسته وحشی (بنه) و آنتی اکسیدانهای سنتزی آلفا توکوفرول و بوتیل هیدروکسی تولوئن در اکسایش تری آسیل گلیسرول خالص روغن ماهی کیلکا (چکیده)
10 - مدلسازی پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا در حضور اسیدگالیک با استفاد از شبکه عصبی مصنوعی (چکیده)
11 - Antioxidant activity of gallic acid and methyl gallate in triacylglycerols of Kilka fish oil and its oil-in-water emulsion (چکیده)
12 - بررسی تأثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئورزین بدست آمده از زعفران (چکیده)
13 - بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران (چکیده)
14 - بهینه سازی فرایند استخراج مواد زیست فعال از پوست بنه به روش آب مادون بحرانی با کاربرد روش سطح پاسخ (چکیده)
15 - Effect of Initial Quality and Compositional Parameters on Total Polar Compounds Formation during Continuous Heating of Olive Oil (چکیده)
16 - بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره‌ی استخراج شده از پوست بنه رقم موتیکا به روش مادون بحرانی آب (چکیده)
17 - Assaying Antioxidant Characteristics of Sesame Seed, Rice Bran, and Bene Hull Oils and their Unsaponifiable Matters by Using DPPH Radical-Scavenging Model System (چکیده)
18 - Antioxidative and synergistic effects of bene kernel and hull oils during oxidation of virgin olive oil (چکیده)
19 - Oxidative Stability of Virgin Olive Oil as Affected by the Bene Unsaponifiable Matters and Tertiary-Butylhydroquinone (چکیده)
20 - جداسازی مخلوطهای آزئوتروپی به وسیله مایع یونی (چکیده)
21 - Olive oil oxidation: Rejection points in terms of polar, conjugated diene, and carbonyl values (چکیده)
22 - Analytical evaluation of olive oil oxidation (چکیده)
23 - Antioxidant activity of sesame, rice bran and bene hull oils and their unsaponifiable matters (چکیده)
24 - Antioxidant activity of the fractions separated from the unsaponifiable matter of bene hull oil (چکیده)
25 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ساختار توکوفرولی روغن پوست بنه در مقایسه با روغنهای کنجد و سبوس برنج تحت شرایط سرخ کردن عمیق در روغن آفتابگردان (چکیده)
26 - Bene hull oil as a highly stable and antioxidative vegetable oil (چکیده)
27 - Antioxidant activity of Bene hull oil compared with sesame and rice bran oils during the frying process of sunflower oil (چکیده)
28 - تاثیر نوع بسته بندی درجه حرارت و زمان ماندگاری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتور های حسی (چکیده)
29 - اثر تاریخ کاشت و تیمارهای مختلف کودی بر عملکرد، اجزاء عملکرد و در صد روغن دانه گیاه کرچک (چکیده)
30 - نشت الکترولیت ها به عنوان شاخصی از خسارت یخ زدگی در کلزا (چکیده)
31 - تاثیر درجه حرارت نوع بسته بندی و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتور های حسی (چکیده)
32 - روش های کاهش یا حذف آفلاتوکسین (چکیده)
33 - نگهداری و بسته بندی پسته (چکیده)
34 - بررسی اثر بسته بندی و شرایط نگهداری بر خواص حسی پسته برشته واریته اوحدی (چکیده)
35 - بررسی تاثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئو رزین به دست امده از زعفران (چکیده)
36 - تاثیر درجه حرارت و نوع بسته بندی وزمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی ومقایسه ان با فاکتورهای حسی (چکیده)
37 - بررسی اثر بسته بندی وشرایط نگهداری بر خواص حسی پسته برشته واریته اوحدی (چکیده)
38 - روشهای کاهش یا حذف افلاتوکسین (چکیده)
39 - نگهداری و بسته بندی پسته (چکیده)
40 - افزایش بهره وری کارخانجات باز یافت از طریق استخراج پکتین موجود در پوست هندوانه (چکیده)
41 - بررسی کاهش روغن در کنجاله زیتون با انزیم (چکیده)
42 - دانه خربزه خاقانی به عنوان منبع روغن (چکیده)
43 - بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن (چکیده)
44 - بررسی چند شکلی ژن کالپین به روش PCR- SSCP وارتباط آن با افزایش وزن روزانه در گوسفند بلوچی (چکیده)
45 - بررسی پایداری روغنهای سرخ کردنی تولیدشده درایران در ین فرایند سرخ کردن (چکیده)
46 - Effects of Salinity on Carbon Isotope Discrimination of Shoot and Grain of Salt-Tolerant and Salt-Sensitive Wheat Cultivars (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر